5 april begränsningar

Coronan är besvärlig för oss alla. Den bör tas på största allvar. En liten förhoppning finns att det skall kunna bli något bra så småningom. Hos oss har vi blivit tvungna att hålla receptionen stängd . För vår och Er säkerhet sker alla affärer ute på bron. Betalning sker med swiss.

Ett annat problem vi har är att skoteråkare inte håller efter lederna genom byn. Vi kan inte förstå varför det görs egna spår. Det finns anledning till att det gjorts leder och utfarter från campingarna.

Vid Adolfströms Samfällighetsförenings årsmöte i mars månad beslutades att skotertrafiken i byns närområde bör minska. Den utbredda frikörningen måste stoppas omedelbart.

Skoterleden genom byn över Laddve ner till Mittisjön skall följas. Inga egna spår utanför. Utfarterna från campingarna skall följas. Vi har blivit tvungna att sätta upp spärrband som bör respekteras. Naturligtvis får det inte ske skotertrafik i skidspåren.

Samfällighetsföreningen hoppas att reglerna hålls för allas trivsel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *