30 december sorgsen hund

Ni funderar kanske över varför hunden Molly ser så sorgsen ut. Jo, hon och många andra hundar tycker inte om nyårsfirande i morgon med smällare och raketer. De är rädda.Hon tycker det är dumt att skjuta upp pengar till ingen nytta. Skänk heller till hjälpbehövande.

En kommentar till “30 december sorgsen hund”

  1. Vi håller fullständigt med Molly. Även en till synes lugn hund kan plötsligt bli rädd för smällare och fyrverkerier, även jakthundar. Vår lugna labrador tycker inte heller om det, vi får dra för gardiner för fönstren, gå ut tidigt på kvällen och ha koll på vovven. Elda inte upp pengarna på det viset, lägg dem på något bättre! Med en önskan om en lugn nyårsafton, Söders i söder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *