10 juli

En vacker lördagmorgon. Det är inte bra vid båthamnens parkering Yraft nu när det är mycket folk i farten. Båttrailers som ej står för dagen bör tagas bort snarast. Parkeringen skall användas för bilar.

Samfällighetsföreningen har beslutat vid årets årsmöte: Båttrailers får inte lämnas vid hamnens parkering annat än kortvarigt ( över dagen). Säsongförvaring sker på egen tomt eller annan plats.

En kommentar till “10 juli”

  1. Dessvärre verkar ju folk parkera både bil och släp ute på kajområdet kortvarigt/över dagen vilket innebär försvårade förhållanden för de som ska sjösätta sina båtar.
    Men samtidigt så förstår man varför detta uppstår då det inte finns nån som helst P-förbudsskylt på själva kajområdet. Kommer man då hit som tillfällig gäst med sin båt och tror att man är ensam om att sjösätta sin båt så kanske man tror att det är okej att parkera på kajområdet också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *